Зґвалтував 8-річну дівчинку: на Дніпропетровщині чоловік отримав вирок суду

Страшний злочин

Фото ілюстративне

На Дніпропетровщині до довічного ув’язнення засуджено 36-річного чоловіка, який зґвалтував 8-річну дівчинку. Про це 29 вересня повідомили у прес-службі офісу генерального прокурора.

«За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Кам’янської окружної прокуратури суд визнав винним місцевого мешканця у зґвалтуванні малолітньої дитини та незаконному придбанні, зберіганні вибухової речовини і боєприпасів (ч. 6 ст. 152, ч. 1 ст. 263 КК України)»,- йдеться у повідомленні.

Чоловіка засуджено до максимального терміну покарання - довічного позбавлення волі.

У суді прокурори довели, що у вересні 2022 року 36-річний чоловік помітив у дворі багатоповерхового будинку двох малолітніх дітей, які поверталися додому.

«Зайшовши з ними до під’їзду, він представився лікарем та потрапив з дітьми до їхньої квартири. Пересвідчившись, що в квартирі немає дорослих, чоловік попросив 7-річного хлопчика почекати в іншій кімнаті, а сам зґвалтував 8-річну дівчинку, спричинивши їй тяжкі тілесні ушкодження.», - йдеться у повідомленні

Читайте також: на Дніпропетровщині жорстоко вбили 16-річну школярку: що відомо про загиблу дівчину

Під час обшуку за місцем проживання засудженого вилучено корпус ручної оборонної осколкової гранати та запал.

Зазначено, що раніше чоловік вже був неодноразово засуджений за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена