Жахливий удар по супермаркету у Костянтинівці: кількість жертв зростає (ФОТО/ВІДЕО)

Черговий акт терору від росіян

У п'ятницю, 9 серпня, російська окупаційна армія вдарила по супермаркету в Костянтинівці на Донеччині. Спершу було відомо про двох загиблих людей, а потім ця цифра збільшилася до чотирьох. Крім того, щонайменше 24 осіб отримали поранення. Пошуково-рятувальна операція триває.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

 Росіяни обстріляли місто зі ствольної артилерії, влучили у супермаркет. Один із поранених перебуває у важкому стані. Йому надають необхідну медичну допомогу.

Фото: Вадим Філашкін

«Це черговий цілеспрямований удар по місцю скупчення людей, черговий акт терору від росіян. На місці працюють поліція, рятувальники, медики та всі відповідальні служби», - йдеться у повідомленні керівника ОВА.

На жахливу таку окупантів відреагували в Офісі президента. Керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що «Росія має відчути сповна розплату за все, що вона робить».

«Удар по супермаркету в Костянтинівці - черговий терор росіян. Війна з цивільними - це все, що вони вміють», - наголосив він.

"Станом на цей час відомо про чотирьох загиблих. Мої співчуття рідним та близьким. Щонайменше 24 людини поранено.

Росія відповідатиме за цей терор, і ми зробимо все, щоб світ і надалі був з Україною, підтримував наш захист і порятунок життів наших людей", - наголосив у себе на сторінці президент України Володимир Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також