Жахливий випадок: поліція затримала чоловіка, який ґвалтував своїх неповнолітніх доньок та знімав з ними порно (ФОТО, ВІДЕО)

Кіберполіція затримала чоловіка, що ґвалтував двох неповнолітніх доньок.

Поліцейські затримали 45-річного мешканця Київської області, який використовував двох своїх дітей — доньок 14 та 15 років — для зйомок порновідео.

Про це повідомляє департамент кіберполіції Нацполіції України. Також, чоловік за гроші надавав своїх доньок 14 та 15 років у сексуальну експлуатацію як громадянам України, так й іноземцям.

Сьогодні, у квартирі, де проживає зловмисник зі своїми доньками, поліцейські проводять обшук. Також, обшук проводиться у хресного батька обох дівчат — 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дітей.

Поліцейські, під час обшуку, виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного вмісту, з участю неповнолітніх дівчат. Також, у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, тож на місце проведення обшуку направили вибухотехників.

Вирішується питання про затриманням підозрюваного та його товариша у порядку статті 208 КПК України. Також, вирішується питання про вилучення обох дівчат із родини та їх переїзд до реабілітаційного центру.  

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.


[gallery type=«thumbnails» link=«file» ids=«90605,90606»]

varta1.com.ua: Новини

Коментарі