Жінка, яку врятували з пологового у Маріуполі, віддала свій голос за путіна (ФОТО)

Щоб підтримати путіна як кандидата в президенти РФ

Маріанна Вишемирська (Підгурська), яка вижила під час удару по пологовому будинку в Маріуполі розмістила в Instagram нове повідомлення, в якому заявила, що віддала свій підпис за те, щоб підтримати Путіна як кандидата в президенти РФ.

"Вчора був Хрещенський святвечір, і так склалися обставини, що саме цього дня я знайшла час вирушити до пункту збору підписів, щоб підтримати Володимира Володимировича Путіна як кандидат у Президенти Росії. Як заведено, у Хрещенський вечір загадують бажання. Виходить, що я загадала, і навіть підписалася.

Для мене такий вибір є очевидним: не бачу причин щось змінювати. Зараз, попри санкції та всі проблеми, Росія динамічно розвивається. Захищає своїх громадян та працює над тим, щоб завтра було краще, ніж учора. Не вдасться заперечувати те, що це з особистістю однієї конкретної людини, під загальним керівництвом якого здійснюється прийняття правильних, як бачимо за результатами, рішень. А скільки ще таких рішень було прийнято за попередні роки.

Тому я, як і багато інших громадян, підтримую Володимира Володимировича!" - написала жінка.

Нагадаємо, 9 березня в Маріупольському пологовому будинку № 2 стався вибух в результаті отримали поранення 17 людей.

Зі слів жінки, у цей час вагітні та породіллі знаходились у підвалі, на першому та другому поверхах, а після обстрілу їх евакуювали до лікарні.

Читайте також: відома блогерка з маріупольського пологового заявила про свою аполітичність

Маріанна була ще вагітною, її палата розташовувалась на другому поверсі, вона стала однією із жертв обстрілу.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт