Жінка зарубала батька трьох своїх дітей і підкинула тіло сусідам (ФОТО)

Жителька Одещини помстилася чоловіку за образи

Скриншот відео НПУ

56-річна жінка настільки зненавиділа на рік молодшого від себе чоловіка, з яким прожила все життя і виховала трьох спільних дітей, що не знайшла іншого способу позбутися його присутності, як позбавити життя.

Як повідомляє Нацполіція Одеської області, заздалегідь придбавши дві пляшки горілки, зловмисниця напоїла потерпілого, дочекалася, коли він засне, а тоді розбила йому сокирою голову, замотала в ковдру і поночі на тачці вивезла на сусідню земельну ділянку.

Скривавлене тіло односельця виявив вранці власник обійстя і сповістив про це в поліцію.

Взявшись за розслідування справи, правоохоронці за лічені години з’ясували, хто так по-звірячому обійшовся з небіжчиком. Громадянка не стала приховувати своєї провини і заявила: помстилася нелюбу за всі образи, що заподіяв впродовж життя.

«Слідчі кваліфікували дії правопорушниці як умисне вбивство за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Фігурантку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Їй загрожує до 15-ти років позбавлення волі», — повідомив т. в. о. начальника територіального підрозділу поліції Олександр Біланчук.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також