“Жінка згоріла живцем”: жителька розповіла про перші хвилини після удару по Запорізькій області (ФОТО)

Пошуково-рятувальні роботи завершено

ФОТО: ДСНС Запоріжжя

Рятувальники ліквідували наслідки російського удару по Вільнянську Запорізької області, якого країна-агресорка завдала в суботу, 29 червня 2024 року.  Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України. Пошуково-рятувальні роботи на місці удару у Вільнянську завершено.

Попередньо, внаслідок дій окупантів загинули 7 людей, з них – 2 дітей. Ще 31 особу травмовано. Серед постраждалих 8 дітей.  

Фото: ДСНС України

Зазначається, що на місці атаки працювали рятувальники, поліцейські, медики, парамедики та співробітники Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України.

Очевидці розповіли про перші хвилини після удару по Запоріжжю. Так, одна з мешканок Вільянська просто відпочивала. Про це розповіла місцева жителька Юлія. 

 “Воно гепнуло, ми вийшли, тому що все скло у нас посипалися. Ми, слава богу, живі, тому що ми знаходилися віддалено від вікон. Потім вийшли і я чую, як тато мені кричить «давай вогнегасник, давай щось робить, давай тушить, бо все горить!» І він почав все тушити, а я почала насипати пісок, бо в нас там поряд щебінь, пісок, і просто бачу, що біля мене отакот трупи лежать і все", — поділилася пережитим вона.

Раніше повідомляли, ракетний удар по багатоповерхівці у Дніпрі: кадри наслідків (ФОТО/ВІДЕО)

За її словами, жінка, яка працювала поблизу епіцентру вибуху, просто в кафе згоріла живцем.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк