Мешканець Львівщини спричинив жахливу автотрощу у Рівному (ФОТО)

Під час потрійного зіткнення постраждали двоє водіїв та пасажирка

Фото: НПУ

Сьогодні, восьмого лютого, близько 12 години, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Миколи Карнаухова, неподалік міської лікарні, сталася ДТП з участю трьох автомобілів.

Як повідомляє Нацполіція Рівненської області, на місці події поліцейські встановили, що 42-річний мешканець Львівської області, водій автомобіля «Volkswagen Golf», виїжджаючи із прилеглої території, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із позашляховиком «Nissan Patrol», під керуванням 43-річного рівнянина. Від удару «Volkswagen Golf» відкинуло на припаркований на узбіччі «Volkswagen Passat», власник якого, 37-річний мешканець обласного центру, перебував у салоні.

Внаслідок автопригоди, травмувалися кермувальник «Volkswagen Golf» та його 22-річна пасажирка, мешканка Рівного, яких із травмами різного ступеня, зокрема із закритою черепно-мозковою травмою та забоями хребта, госпіталізували. Крім того, у кермувальника позашляховика діагностували забої та перелом ноги.

Слідчі Рівненського РУП за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

У рамках кримінального провадження транспортні засоби вилучені, а у водіїв відібрані біологічні зразки.

Фото: НПУ

Фото: НПУ

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також