Жителька Хмельниччини викинула собаку з 5-го поверху

Тварина загинула

Фото ілюстративне

На Хмельниччині жінка жорстоко вбила тварину, викинувши її з вікна п'ятого поверху.  Інцидент стався ще в грудні 2021 року, проте відомо про нього стало у середу, 4 січня. Про це повідомили  у теофіпольському відділі Волочиської прокуратури.

Причини такого вчинку жінки невідомі.

Злочин жінка вчинила вночі 24 грудня 2021 року. Перебуваючи у загальній кухні колишнього гуртожитку, 52-річна жінка безпричинно схопила тварину і викинула її з вікна кухні п'ятого поверху. Внаслідок удару об асфальт собака отримала тяжкі травми і загинула.
«В порушення вимог ст. ст. 4, 18 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» взяла на руки собаку та безпричинно через вікно кухні викинула її на асфальтобетонне покриття вулиці. Внаслідок вказаних злочинних дій зловмисниці собаці спричинено тяжкі тілесні ушкодженнями, які є небезпечними для життя в момент їх заподіяння, та, як наслідок, стали причиною смерті тварини», - йдеться у повідомленні.

Жінці загрожує покарання за ч. 3 ст. 299 КК України: позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими слідчого відділення відділу поліції №2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомлялося раніше, поліцейські вилучили тварин з розплідника загиблої бучанки

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена