Жителька Києва потрощила битою припарковані в дворі авто (ФОТО)

Порушниці, яка повинна відшкодувати матеріальні збитки потерпілим, загрожує до п’яти років обмеження волі.

Фото поліції Києва

У Києві поліція затримала місцеву жительку за вчинення хуліганства. Бейсбольною битою жінка пошкодила 4-ри автомобілі, що були припарковані у дворі багатоповерхівки. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

Правоохоронців викликав чоловік, який повідомив, що невідома жінка дерев’яною битою розбила його автомобіль, який знаходиться біля будинку на вулиці Анни Ахматової.

«На виклик направили слідчо-оперативну групу районного підрозділу поліції. На місці події поліцейських очікували двоє власників пошкоджених автомобілів, які пояснили, що з невідомих причин жінка битою потрощила їх іномарки та зникла у невідомому напрямку. Згодом ще два автовласники дізналися про пошкодження своїх транспортних засобів, які знаходилися поруч», - повідомили в поліції.

Фото поліції Києва

Проаналізували відео правопорушення, яке було розміщено в одній із соцмереж правоохоронці встановили особу підозрюваної.

«Порушницею виявилася 28-річна жителька Києва, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Затримана не змогла пояснити правоохоронцям мотиви свого вчинку», - додали в поліції.

Відділом дізнання Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство та за погодженням районної окружної прокуратури фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального проступку.

Крім того, порушниця повинна відшкодувати матеріальні збитки за цивільними позовами власників пошкоджених автомобілів.

Читайте також: у Львові онука вбила власну бабусю (ФОТО)

Довідково: Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також