Мешканка Львівщини піде під суд за утримання будинку розпусти поблизу Буковелю

Незаконний бізнес діяв під виглядом масажного салону у селі Яблуниця

Фото: НПУ

Справу про незаконні послуги під виглядом масажу у курортній місцевості Прикарпаття передано до суду.

Як повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 30-річної жінки за звідництво для розпусти (ч. 2 ст. 302 КК України). 

За даними слідства, мешканка Львівщини з метою отримання прибутку забезпечувала звідництво клієнтів із особами, які надавали сексуальні послуги. Незаконний бізнес діяв під виглядом масажного салону на території Поляницької територіальної громади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт розглядатиме суд.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін.

Як повідомляла Нацполіція Івано-Франківської області, правоохоронці Прикарпаття припинили діяльність будинку розпусти. Заклад функціонував під виглядом масажного салону на території Поляницької територіальної громади. Прибуток за місяць складав від 100 до 150 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що у селі Яблуниця незаконний бізнес організувала 30-річна мешканка Львівської області.

У салоні працювало декілька молодих дівчат, яких вербували, користуючись їхнім уразливим матеріальним становищем. Йдеться про мешканок Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Сумської та Харківської областей, віком від 18 до 30 років. Місячний дохід від злочинної діяльності становив близько 150 тисяч гривень, а вартість послуг — від 2000 до 10 000 гривень за годину.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також