Жителька Львова ударила ножем свого знайомого: жінку затримали

Їй загрожує до восьми років тюрми

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Львівські поліцейські затримали 34-річну зловмисницю, яка поранила ножем свого знайомого. Жительці Львова тепер загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

Повідомлення про пацієнта, доставленого до однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини», надійшло у поліцію 13 червня близько другої години ночі.

Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері до пораненого, 38-річного львів’янина, завітала в гості його знайома – також жителька Львова віком 34 роки.

В якийсь момент між господарем та гостею виник конфлікт, під час якого жінка завдала чоловіку удару ножем у ділянку грудей, спричинивши тяжке тілесне ушкодження.

Зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Раніше повідомляли: у Одесі чоловік завдав численних ножових поранень дружині і 8-річній доньці, а потім скоїв самогубство (ФОТО/ВІДЕО)

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також