Жителька Тернопільщини стала жертвою львівського шахрая (ФОТО)

Зловмисник видурив у жінки гроші за «працевлаштування» за кордоном

Ілюстрація: НПУ

У Львові поліцейські викрили зловмисника, який видурив у жительки Тернопільщини гроші за нібито «працевлаштування» за кордоном.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, за умовами фіктивного «договору» жінка повинна була працювати пакувальницею на одному з підприємств у Німеччині. За це вона заплатила шахраю майже 6 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, 31-річний львів’янин, не маючи жодних повноважень, діючи нібито від імені одного з міжнародних центрів, підробив договір про працевлаштування на ім’я мешканки Тернополя віком 50 років.

При цьому він запевнив жінку, що згідно з умовами цього «договору» вона працюватиме пакувальницею на одному з підприємств у Німеччині.

За таку «послугу» потерпіла переказала зловмиснику грошові кошти у сумі майже 6 тисяч гривень, які той привласнив та використав на власний розсуд. Коли ж жінка довідалась, що насправді цей «договір» - фікція, вона звернулась за допомогою у поліцію.

фото: НПУ

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1, ч.4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ та ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Читайте також: 23-річну мешканку Городка викрили на шахрайстві з кульковими ручками.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – обмеження волі на строк до трьох років.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий