Журналіст Ніколов, який розслідував «яйця по 17 грн», заявив про погрози та залякування

До нього вломилися у квартиру

Журналіст-розслідувач Юрій Ніколов заявив, що 14 січня до його квартири ломилися невідомі чоловіки, які намагалися його залякати. Про це він повідомив у Facebook.

«Вчора ввечері мені і моїм сусідам влаштували скандал. Якісь чуваки ломились в двері, кричали, щоб я йшов служити, обклеїли двері папірцями. Мене не було вдома, ходив до друга ... Тому ці уроди лише налякали мою стареньку маму, що після онкології живе зі мною, бо більше ні з ким – другий син в Авдіївці, дорослий онук – на Куп’янському напрямку. ... Я навіть не знаю, якому дегенерату прийшла в голову така ідея по залякуванню журналіста», - написав він.

Через 15 хвилин після цього в одному з анонімних Telegram-каналів «Карточный офис» було опубліковано пост із відео та фото з місця події. На ньому двері обклеєні папірцями з написами «зрадник», «ухилянт». Один з чоловіків сказав: «Будемо розмовляти зараз з тобою. Ти по відео дуже гарно вмієш розмовляти. Зараз порозмовляєш… ми з тобою до президента».

Нагадаємо, Резніков пояснив, звідки взялися «яйця по 17 за штуку».

На відео видно, як в двері, обклеєні папірцями з написами «зрадник», «ухилянт» та ін., стукають чоловіки. Один з них сказав: «Будемо розмовляти зараз з тобою. Ти по відео дуже гарно вмієш розмовляти».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт