Журналіст розповів вражаючі реалії поїздки у вагоні-трансформері «Укрзалізниці»

У фірмовому поїзді в унітазах було по вінця сечі…

Фото: Українська правда

Журналіст Євген Чечеринда поділився враженнями від своєї поїздки в новенькому вагоні-трансформері  фірмового поїзда із Запоріжжя до Києва.

Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook».

«Про ціна/якість, сечу та рідну «Укрзалізницю». Їхав  фірмовим 38-м потягом з Запоріжжя до Києва. Купе коштує 769 грн 43 коп. Вагони нові, «трансформери». При цьому в нашому вагоні номер 1 неможливо було підзарядити телефон, бо не було електрики в розетках, неможливо було помити руки, бо не було води в туалетах, та неможливо було попісяти, бо в модних сучасних унітазах і так по вінця було сечі, яка просто не змивалася. Але туалет при цьому не зачиняли. У сусідньому вагоні номер 2 також працював лише один туалет, на іншому ж висіла табличка — «туалет не работает», — зазначає Євген Чечеринда.

Він також відмітив, що «питна вода була за 10 грн за пляшечку, наш провідник і о десятій вечора, і о 3 ночі бігав по неї до сусіднього вагону... Не зовсім зрозумів, чому відразу не взяти запас води до себе в вагон, — але це вже їхня провідниківська логістика».

«Дякую рідна «Укрзалізниця», що за якихось 30$ влаштувала для мене таку пізнавально-розважальну подорож! Добре, що спілкування з тобою було не довгим...», — зазначається у дописі.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також