Мешканець Львівщини загинув потрапивши під колеса свого комбайну (фото)

kombayn3
kombayn3

Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого з поміткою «нещасний випадок» розслідують працівники Зборівського відділення поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Аварія трапилася у четвер, 17 жовтня, у полі, поблизу села Білоголови, близько 15:00 год. Там під колесами комбайну опинився його водій.

На місце нещастя виїжджала швидка та слідчо-оперативна група. На момент автопригоди на полі був ще й механік. Чоловік каже, що почув крики, а коли підбіг, то помітив, що між переднім та заднім колесом лежить чоловік.

За попередніми даними, потерпілий зупинив комбайн марки «CLAAS LEXION» на підйомі й вийшов з нього. В якийсь момент транспорт почав котитися і заднім колесом зачепив комбайнера.

Чоловіка, 1987 року народження, мешканця смт Поморяни, Золочівського району, з політравмою, множинними переломами кісток тазу, стегна та у шоці доправили в реанімаційне відділення. Проте, врятувати життя йому медикам не вдалося. На момент нещастя потерпілий був тверезий. Триває слідство.

varta1.com.ua: Новини