"Зі сльозами на очах": на Львівщині шахрай у військовій формі обманює людей

depositphotos_69130099-stock-photo-man-in-military-uniforms-pulls
depositphotos_69130099-stock-photo-man-in-military-uniforms-pulls

У м. Новояворівськ, що поблизу Львова, молодик, одягнутий у військову форму, видає себе за військовослужбовця та обманом видурює у людей гроші.



Про це у спільноті «Підслухано НЯ», у «Facebook», повідомив Володимир Магдесюк.

"Підійшов до мене поблизу супермаркета. Запитався спершу, чи орієнтуюся я в місцевості, чи не підкажу, як краще дістатися Львова. Начебто йому терміново потрібно на Вінниччину, у місто Калинівка. Там начебто в лікарню потрапив хтось із його близьких родичів — чи то мати, чи брат. На очах сльози, каже, що бракує грошей — 175 грн на квиток», — йдеться в дописі.

Як розповів пан Володимир, «без зволікань дав хлопцю 200 грн». Юнак був дуже емоційний і тиснув на жалість.

«Отримавши гроші хлопець, не подякувавши, пішов. А через кілька днів помітив його біля під’їзду. Підходить до мене, не впізнав одразу, а як зрозумів, що я його знаю, одразу кинувся навтьоки», — додав чоловік.

На вигляд хлопцю 18–19 років. На військовій формі шахрая не було жодних нашивок. А сам він був злегка непоголений, що не властиво для строковиків.

Володимир Магдесюк каже, що жертви шахрая — чоловіки старшого віку та жінки. Сподівається, що вони його пошкодують, зважаючи на звання. До молодих людей не підходить.

«Не так жаль тих грошей, скільки боюся, що через таких от шахраїв люди втратять довіру до військових», — зазначив чоловік.

varta1.com.ua: Новини