Зіткнулися Hyundai та ВАЗ: поліція розповіла подробиці смертельної ДТП на Львівщині (ФОТО)

Також травмована 20-річна дівчина

На 637 км автодороги М-06 Київ — Чоп трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода з участю двох автомобілів. Рятувальники деблокували тіло чоловіка з понівеченого автомобіля.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 15 вересня, близько 08.20 години між селами Нижня Стинава та Нижнє Синьовидне Стрийського району.

За даними пресслужби ГУНП у Львівській області, відбулося зіткнення мікроавтобуса Hyundai Grand Stareks, яким керував 29-річний житель Дніпропетровської області, та автомобіля ВАЗ 2109 під керуванням 22-річного мешканця Стрийського району.

"Від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика загинув на місці події, а його пасажирка, 20-річна жителька району, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована", - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: ГУНП у Львівській області


Правоохоронці встановлюють обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі