На Сколівщині зіткнулися два авто, один з водіїв у комі

 Îäåññå íà Ëþñòäîðôñêîé äîðîãå ïðîèçîøëî ÄÒÏ
 Îäåññå íà Ëþñòäîðôñêîé äîðîãå ïðîèçîøëî ÄÒÏ

В Сколівське відділення поліції 4 червня надійшло повідомлення про те, що у селищі Верхнє Синьовидне сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 23-річний житель району, під час обгону скоїв зіткнення з автомобілем «ЗАЗ 110307», яким керував його 62-річний односільчанин. Внаслідок ДТП водій іномарки отримав тілесні ушкодження і доставлений до лікарні з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, мозкова кома.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вчинення цього злочину карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

 

varta1.com.ua: Новини