ЗМІ розкрили моторошні факти про київського стоматолога, який підозрюється у замаху на вбивство (фото)

1623392933-4577
1623392933-4577

У мережі з’явилися подробиці про київського стоматолога Володимира Ситника, який намагався вбити свою колишню тещу, пошкодивши її автомобіль. Про це пише "Обозреватель«.

Лікаря звинуватили у двох замахах на вбивство. До того ж його вважають причетним до серії злочинів, таких як — шахрайство, розбійний напад, крадіжка в особливо великих розмірах та погрози співробітнику правоохоронних органів.

У публікації передбачається, що стоматолог почав скоювати злочини через жадібність або бажання швидко розбагатіти.

У квітні 2019 року він пережив розлучення, вліз у »дивні борги«, а також у нього виникли проблеми під час роботи в приватній клініці, де співзасновником є його екс-теща.

»Вже з травня стоматолог «щільно взявся» за своїх пацієнтів. Як з’ясувалося у ході досудового розслідування, протягом більше року лікар давав неправдиву інформацію про нібито необхідне їм лікування, а потім ніби як виконував свою роботу, але... частково. Деяким «клієнтам» просто розрізав та зашивав ясна... За інформацією Київської міської прокуратури, шахрайським способом лікар «заробив» майже півмільйона гривень", — йдеться в публікації.

Злочини, які інкримінують лікарю, за найважчими статтями — спроби вбивства двох жінок, однією з них була його колишня теща.

Ситник працював у Центральній столичній поліклініці Міністерства оборони України.



За деякий час молодий лікар почав займатися приватною практикою.

varta1.com.ua: Новини