«Змінили напрямок»: у міській раді повідомили цілі окупанта (ВІДЕО)

Фото Твоє місто

Зранку, 18 квітня, по Львову були здійснені ракетні удари. Військова адміністрація говорить про чотири вибухи, це були керовані ракети, що направлені на Івано-Франківськ, проте в останній момент були повернуті у напрямку Львова. Місто живе і працює у звичному ритмі, стабілізовано рух транспорту, деякі напрямки змінені, залізничний вокзал працює у звичному режимі. Про ситуацію у місті розповів Андріян Гутник, депутат Львівської міськради в ефірі «Еспресо TV».

«Насправді, військова адміністрація говорить про чотири вибухи. Дуже величезне прохання до всіх львів’ян не поширювати жодних фотографій, жодного відео. Місто працює спокійно. Я думаю, що це було попередження для багатьох львів’ян і осіб навмисно переміщених, які зараз у Львові, щоб не нехтували сигналами повітряної тривоги. Можливо, Львів був розслаблений у цьому плані. Наскільки ми розуміємо, що офіційних даних від львівської військової адміністрації наразі не має», — зазначив депутат міськради.

За словами Андріяна Гутника: «Львів як працював, так і працюватиме далі. Стабілізовано рух транспорту, деякі напрямки змінені. Залізничний вокзал працює у звичному режимі. На під’їзді до міста Львів, коли почалися вибухи зранку, було призупинено надходження потягів до Львова. Тривога відмінена, потяги продовжили рух до міста».

Депутат додав, що над містом ще є залишки диму.

«Відомо, що візуально в Івано-Франківській області, коли долітали ракети, вони летіли в одному керунку. На блокпостах, є інформація, що бачили, як вони повернули у напрямку Львова. Це були керовані ракети, які летіли в одному напрямку, повітряна тривога попереджала летять ракети у сторону західної України й вони були направлені на Івано-Франківськ, але в останній момент були повернуті у напрямку Львова», — розповів Гутник.

Додамо, що брифінг голови Львівської військової адміністрації Максима Козицького, відбудеться о 12:30. Андріян Гутник депутат Львівської міськради, проте не є уповноваженим військової адміністрації. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена