«Зникла ерекція»: скандальна Лоліта Мілявська відреагувала на українські санкції

Незрозуміла та дивна реакція

Фото з відкритих джерел

Скандальна співачка Лоліта першою серед російських зірок-зрадників відреагувала на санкції, які РНБО запровадила проти неї та інших артистів-путіністів. Про це з посиланням на Instagram співачки пише ТСН

Лоліта Мілявська розмістила неоднозначне відео, у якому чомусь заговорила про своє інтимне життя.

Так, на початку відео Лоліта повідомила підписникам, що збиралася зайнятися сексом, як раптом їй надіслали новину, що проти неї запровадили санкції в Україні. Що відбило їй будь яке бажання.

«З'ясувалося, що я громадянка Росії - підтверджую. Чомусь громадянка України - не підтверджую. Ніколи не була, тому що була громадянкою СРСР. Громадянка Ізраїлю - підтверджую, тому що саме Україна мого батька у 1974 році видворила до Ізраїлю. 1978-го року він помер, ну й мені дали за місцем захоронення мого батька друге громадянство», - сказала артистка.

Потім вона знов повідомила, що у неї «зникла ерекція», коли вона побачила що саме їй згідно з санкціями заборонено. А наприкінці свого ганебного звернення Лоліта неочікувано заговорила українською. Співачка зазначила, що згідно з санкціями повинна повернути всі державні нагороди України і попросила їх «дати потримати».

«Припиніть займатися фігньою, просто позбавили мене ерекції», - побідкалася Лоліта, на яку, схоже, санкції доволі серйозно вплинули, якщо вже торкнулися її особистого життя.

Додамо. Що в суботу 7 січня президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо російських артистів.

Вони передбачають блокування всіх активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, заборону прав на об'єкти права інтелектуальної власності, заборону на участь у приватизації, позбавлення всіх державних нагород України та багато іншого.

Для довідки, Мілявська – уродженка України.  Вона народилася 14 листопада 1963 у місті  Мукачево, Закарпатська область

Нагадаємо, співачка, яка народилася в Україні і стала на бік російських окупантів у розв'язаній ними війні проти нашої країни знову оскандалилася

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена