Зниклу безвісти дитину з Львівщини, після кількох днів пошуків знайшли у Києві (ФОТО)

WhatsApp Image 2021-09-09 at 12.27.57
WhatsApp Image 2021-09-09 at 12.27.57

Безвісно зниклу чотирнадцятирічну мешканку Львівщини Катерину Шурдуб розшукали поліцейські у Києві. При цьому Катерина представилась іншим іменем та надала неправдиві дані про себе, зокрема, повідомила, що вона є сиротою.

Як інформує «Варта1», у ГУ Нацполіції Львівської області повідомили, що про зникнення 14-річної  Катерини Шурдуб, мешканки села Щуровичі Червоноградського району, 6 вересня, у поліцію повідомила її матір. За словами заявниці, донька пішла з дому 2 вересня, близько 16:30 год. Після цього її бачили у кількох селах району, проте додому вона так і не повернулась.

До розшуків зниклої дівчинки були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, нацгвардійці, рятувальники та волонтери. Застосовувались службові собаки та квадрокоптерипошукові групи «прочісували» лісосмуги, оглядали водойми, опитували мешканців та ретельно вивчали записи камер відеоспостереження, які могли зафіксувати Катерину.

Школярку 8 вересня виявили співробітники Головного управління Національної поліції у місті Києвіна одній із заправних станцій у столиці. Правоохоронці побачили дівчину, яка підпадала під орієнтування, та встановили її особу. При цьому Катерина представилась іншим іменем та надала неправдиві дані про себе, зокрема, повідомила, що вона є сиротою.

Загрози життю та здоров’ю розшуканої немає. Зараз з дівчинкою працюють співробітники ювенальної превенції  та психолог, невдовзі її доставлять у Львів.

varta1.com.ua: Новини