Зрадник України Євген Балицький підписав указ про «націоналізацію» майна України

«Націоналізацію» проводять з метою підвищення ефекивності окупаційної «влади»

Фото:інформативне

Зрадник України, так званий «голова» ВДА Запорізької області Євген Балицький підписав указ про «націоналізацію» майна України.

«Націоналізацію» проводять з метою підвищення ефекивності окупаційної «влади».

Про це повідомляє  пропагандистське ЗМІ «РІА Новини», з посиланням так званого «заступника голови адміністрації» Андрія Трофімова, про що повідомляється у «Facebook»-групі «ЗапорожьЕ».

«Сьогодні голова ВДА Запорізької області Євген Балицький підписав указ про націоналізацію майна, яке належить Україні. Указ підписано з метою забезпечення державних потреб, пов’язаних із підвищенням загальної ефективності та соціальної орієнтації економіки, а також для збереження національного надбання для мешканців Запорізької області», — повідомили пропагандистські ЗМІ.

Зокрема, зрадники хочуть «віджати» в України земельні ділянки, природні ресурси, об’єкти стратегічних галузей економіки, майна, яке перебувало у власності України станом на 24 лютого 2022 року.

Євген Балицький — колишній нардеп-регіонал. У 2020 році він був обраний депутатом облради від «Опозиційного блоку».

Зраднику оголосили про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також