Зранку москву атакували безпілотники (ФОТО, ВІДЕО)

Один впав біля будівлі міноборони ворога

В понеділок, 24 липня, близько 4-ї ранку столиця рф була атакована двома невідомими безпілотниками. Про це пише російський Telegram-канал Baza

Один із дронів впав за 500 метрів від будівлі міноборони рф на Фрунзенській набережній, другий влучив в офісну будівлю.

Мер москви Сергій Собянін прокоментував ситуацію: «Сьогодні близько четвертої години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будинках. Серйозних руйнувань і постраждалих немає», — написав він у Telegram.

Низка російських ЗМІ повідомляє, що один із БПЛА впав у районі Комсомольського проспекту, 17 — це за 500 метрів від будівлі міністерства оборони росії.

Другий безпілотник влучив у приміщення бізнес-центру «Леруа Мерлен» на вулиці Лихачова. У деяких будинках вибиті вікна. На Комсомольському проспекті та проспекті Лихачова перекрили рух.

Очевидці інформують, що вибух був дуже потужний. Інформації про загиблих та постраждалих немає.

З будівлі, де знаходиться  «Леруа Мерлен», йшов густий чорний дим, знищені два верхніх поверхи.

В міноборони рф традиційно звинуватили в атаці Україну:

Читайте також: на росії заявили про другий день помсти за Кримський міст

"Вранці 24 липня була зірвана спроба київського режиму здійснити теракт двома безпілотними літальними апаратами по об'єктах у місті москва. За допомогою засобів радіоелектронної боротьби два українські БПЛА були придушені та розбиті. Внаслідок зірваного теракту київського режиму обійшлося без жертв», - заявили в міноборони рф

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також