Зруйнована адмінбудівля: росіяни атакували вночі Київ

Атакували підло вночі

Фото ілюстративне

У столиці України внаслідок нічної атаки безпілотниками «Shahed 136» зруйнована адмінбудівля в Голосіївському районі Києва. Про це офіційно повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА).

«Один з баражуючих боєприпасів »Shahed« влучив у адміністративну будівлю в Голосіівському районі столиці, внаслідок чого будівля була частково зруйнована, а в житловому будинку поруч є пошкодження вікон», - йдеться у повідомленні.

У повітряному просторі Києва було зафіксовано п'ять дронів. Силам ППО вдалося збитити їх усі. Втім, один все ж таки влучив, коли падав.

Інформації щодо потерпілих поки немає, наголосили в КМВА.

Згодом Кирило Тимошенко повідомив наслідки удару та оприлюднив світлини.

«Безпілотник «Shahed» влучив у чотириповерхову адмінбудівлю в Голосіївському районі. Через це сталася пожежа, її ліквідували. Пошкоджено дев’ятиповерховий житловий будинок – вибиті вікна з 1 по 5 поверхи», - йдеться у повідомленні.

До слова, ворог атакував Київ дронами вночі. Повітряна тривога була оголошена о 02:12. Тривала понад 2 год. - до  04:24. У КМВА повідомили про нічну атаку дронів на місто та роботу сил ППО. 

Повітряну тривогу оголосили о 06:01. Вона тривала 4 год. 44 хв. Мер Віталій Кличко повідомив, що ППО вдалося збити 16 ворожих ракет. 

Нагадаємо, росіяни під час вчорашньої ракетної атаки вдарили по приватному секторі в Києві

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також