Зруйнована будівля та пошкоджені автомобілі: у центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку (ФОТО/ВІДЕО)

Поліція розслідує умисний підрив

ФОТО: ДСНС Чернігівщини

У понеділок, 6 травня, у центрі Чернігова стався вибух у приміщені банку. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена, постраждалих немає. Про це повідомила пресслужба поліції Чернігівської області,

«Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає», - йдеться у поліції.

На місці події працюють рятувальники ДСНС, слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки, керівництво ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського райуправління поліції.

Фото: ДСНС Чернігівщини

 Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху). Поліція працює на місці події.

Жителі центру міста чули вибух, і його повʼязували з ворожими обстрілами. Як розповіла одна чернігівка, прокинулася вночі від гучного вибуху й одразу перевірила, чи є повітряна тривога - не було, тому заспокоїлася і подумала, що, мабуть, здалося.

Фото: ГУНП Чернігівщини

Як додали в ДСНС, у результаті вибуху сталося руйнування конструкцій будівлі з подальшим горінням на площі 140 кв.м. Пошкоджені також три припарковані поруч автомобілі.

Раніше повідомлялося, у Києві стався вибух поблизу будинку: є потерпілі (ФОТО)

«Надзвичайникам знадобилась майже година, щоб ліквідувати пожежу та розпочати розбір зруйнованих конструкцій приміщення», - додали у відомстві.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також