«ЗСУ посилюють міць»: Зеленський звернувся до українців

Він також назвав напрямки, де нині точаться найбільш інтенсивні бої

ФОТО: Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні наголосив, що Зройні сили України стають міцнішими. Крім того, за його словами  Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі.

У суботу Зеленський поспілкувався з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським щодо оперативної ситуації.

«Проговорили детально: наявні наші можливості, наявні загрози. Відчувається, що Збройні Сили України стають міцнішими», - зазначив глава держави.

Він також назвав напрямки, де нині точаться найбільш інтенсивні бої.

«Покровський, Курахівський, Донецька область, Купʼянський напрямок, південь. Дякую всім нашим бригадам, усім бойовим підрозділам, які знищують окупанта, забезпечують для нас більшу стабільність на фронті», - підкреслив Зеленський.
Крім того, президент прокоментував останні події, що відбуваються на території російської федерації.

Читайте також: у ЗСУ розповіли про нову тактику росіян на Авдіївському напрямку

«Цими тижнями багато хто вже побачив, що російська система війни має вразливості і що ми можемо досягти цих її вразливостей своєю зброєю. І я дякую Збройним Силам України, СБУ та Головному управлінню розвідки за нову українську далекобійність. Звичайно, дякую й нашому оборонно-промисловому комплексу – всім, хто працює заради української сили, бо це дійсно українська далекобійність – те, що можуть наші власні дрони. Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі», - запевнив Зеленський.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк