ЗСУ знищили штаб «вагнерівців» в Попасній (ФОТО)

Виявити штаб найманців «допоміг» російський військовий кореспондент

ФОТО: з соціальних мереж

У неділю, 14 серпня, в окупованому місті Попасна, Луганської області, було знищено штаб найманців ПВК «Вагнера». Навідником у цій ситуації виступив російський військовий кореспондент, який «злив» позиції загарбників.

Про це пише «Радіо Свобода».

Повідомлення про удар ЗСУ по штабу «вагнерівців» у Попасній з’явилися в неділю у російських «Telegram»-каналах. Опубліковано також фото руйнувань.

Як пише «Радіо Свобода», у «Telegram»-каналах «ПВК Вагнера» ​​підтверджують удар.

8 серпня про відвідини цього «штабу» написав російський воєнкор Сергій Середа. Він опублікував пост у «Telegram», написавши: «Приїхав у Попасну, заїхав до штабу «ПВК Вагнер». Зустріли як рідного. Розповіли кілька кумедних історій».

Як пише «Радіо Свобода», на одній із викладених ним фото видно Євгена Пригожина, якого вважають власником «ПВК Вагнера», хоча сам він це заперечує.

Ці фотографії викликали обурення багатьох проросійських коментаторів, оскільки на одній із них видно табличку з адресою найближчого бомбосховища — Миронівська вулиця, 12.

«Радіо Свобода» вивчило знімки будинків у цьому районі та дійшло висновку, що на фото — справді будинок, розташований за цією адресою.

Фото: з соціальних мереж

Нагадаємо, ЗСУ знову вночі вдарили по Антонівському мосту.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також