Звук удару і гальм перелякав людей: на Львівщині лейтенант скоїв ДТП

Водій був без документів

Фото: Буський медіа-портал

Уночі, 7 липня, старший лейтенант служби цивільного захисту ДСНС України без водійського посвідчення та з ймовірно з ознаками алкогольного сп’яніння спричинив ДТП у Буську.

Про це Буський медіа портал повідомили у відділенні поліції № 2 Золочівського районного відділу поліції.

«Горе»-водій виїхавши з дороги на площу Ринок, врізався в дерево, розтрощивши лавочку для відпочинку. Місцеві мешканці, що живуть неподалік, кажуть, що звук удару і гальмів було так чути, що дуже злякались.

На місці події поліцейські з’ясували, що постраждалих немає.

Інспектори склали на водія чотири адмінпротоколи, а саме: за ст. 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) і ч. 2 ст. 122 (невиконання водіями вимог поліцейського) та ст. 139 (пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх смуг, залізних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху) КУпАП. 

«Наслідки ДТП у центрі міста, де відпочиває багато дітей. Головне, що біля міської ради стовпчики є, а тут вони навіщо, різні рагулі мають місце паркуватися», — зазначається у коментарі до світлин оприлюднених на сторінці спільноти «Буськ онлайн».

Скріншот: "Facebook" "Буськ онлайн"

Фото: "Буськ онлайн"

Як повідомлялося, у Луцьку зупинили чоловіка із вражаючою дозою алкоголю в крові.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також