У курячих крильцях з Польщі виявили сальмонелу

Збудник Salmonella був виявлений у курячих крильцях з Польщі. Відповідно людей закликали перевіряти, звідки продукт потрапив на прилавок, а на тих, хто продає небезпечне м’ясо, скаржитися на гарячу лінію. Про це повідомили на сторінці Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві.

“Інформуємо про виявлення Salmonella (presence/25g) у курячих крильцях, що експортувались з Республіки Польща (виробник: “Wipasz Spolka Akcyjna”, Olsztyn) до Королівства Данія (трейдер\брокер: Nowaco A/S, Aalborg) та до України (отримувач: ТОВ «Агропобутсервіс», вул. Михайла Грушевського, 77, с. Надичі, Жовківський р-н., Львівська обл., 80371)”,йдеться у дописі.

Зазначається, що повідомлення отримане через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 8 січня 2021 року № 2021.5963-fup 3.

Читайте також:   У Золочівському районі автомобіль злетів з дороги в кювет (відео)

“Разом з тим, відповідно до з рахунку-фактури із Республіки Польща (трейдер/брокер: Nowaco A/S, Aalborg) направлено заморожену курячу печінку до ТОВ «Агропобутсервіс». Ці харчові продукти мають бути вилученні з обігу. У термін не більше двох робочих днів оператор ринку має письмово поінформувати компетентний орган про вжиті заходи щодо подальшого поводження з цим харчовим продуктом”,додали у службі.

Усі оперативні новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!