Екснардеп Олег Барна загинув під час штурму позицій ворога - офіційно

Військові побратими підтвердили смерть Захисника

Олег Барна не дожив до свого 56-річчя всього один день. Фото Колаж "Телеграфу"

Військові побратими колишнього народного обранця Олега Барни офіційно підтвердили смерть захисника. За їхніми словами, Барна, перебуваючи у званні старшого сержанта, одним із перших погодився увійти до групи, котра здійснювала штурм позицій росіян, повідомляє Telegraf.

Деталі повідомили представники 68 ОЄБР Збройних сил України на своїй сторінці в Instagram. За словами військових, Барна був помічником гранатометника, який гідно виконував усі поставлені перед ним бойові задачі.

«Коли командири оголосили набір в групу на штурм ворожих позицій, старший сержант Барна не вагався ані хвилини», — підкреслили побратими загиблого.

Слід додати, що загалом завдання, котре отримали наші захисники, вдалося виконати — ворог був вибитий із попередніх позицій. Однак, на жаль, за це декілька військових заплатили власним життям. Серед них був і Олег Барна, який до свого 56-річчя не дожив усього день.

Читайте також: рідні екснардепа не мають підтвердження, що він загинув на фронті.

Початково смерть Барни не підтверджував його брат Степан, про що на своїй сторінці у Facebook повідомляв п'ятий президент Петро Порошенко. Як відомо, саме у його команді Олег Барна був, коли став народним депутатом. Порошенко висловлював надію на те, що ексколега виявиться серед поранених, однак, на жаль, цього не сталося.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий