«Facebook» відновив заблоковану раніше найпопулярнішу львівську групу «Варта 1»

Хороші новини!

У четвер, 3 листопада, «Facebook» розблокував заблоковану минулого року багатотисячну спільноту львів’ян «Варта 1». Про це повідомив засновник та керівник «Варта 1» Ігор Зінкевич.

Спільнота, яка налічує понад 350 тисяч учасників була заблокована 2021 року з незрозумілих причин зараз відновлена.  

«Пройшов рік з моменту, як фейсбук, не без втручання «добрих людей» зніс нам спільноту «Varta1 — Варта1» (офіційна спільнота) з кількістю понад 350 тисяч користувачів! Рік часу ми очікували на розгляд і відповідь адміністраторів «Facebook», так як спільноту було обмежено, але не названо жодної причини.

І ось, справедливість взяла гору і впевнений, що «добрі люди», які приклали до цього руки будуть покарані», — написав Ігор Зінкевич.

Зазначено, що правоохоронні органи, кіберполіція Львівщини після написання заяви допомогла у розблокуванні «Facebook» спільноти.  

«Днями раніше мною було написано заяву у кіберполіцію задля розслідування систематичного втручання у діяльність нашої ГО в соціальних мережах. Не можу повідомляти деталі, але справа успішно зрушилася і впевнений, що з часом ми дізнаємося більше!

Хочу подякувати Начальнику Управління протидії кібер-злочинам у Львівській області Іллі Тогаєву (Ілля Тогаєв). Щиро дякую за гарну, швидку професійну роботу. Ви круті», — подякував Ігор Зінкевич.

Окрім того, адміністрація «Варта 1» анонсувала новий проект, який буде функціонувати на базі новоствореної спільноти «Варта 1» після заблокування 30 жовтня 2022 року.

«УВАГА!!! Новостворену групу Varta1 - Варта1 (офіційна Громадська організація) ми залишаємо під один, дуже крутий проект, який ми анонсуємо невдовзі, і який створюється з метою нести добрі справи для нашого міста, області, та людей загалом», — додав Ігор Зінкевич.

Тож долучайтеся у наших дві спільноти за посиланнями і невдовзі ми оприлюднимо приємні новини:

Офіційна спільнота «Варта 1»

Офіційна спільнота ГО «Варта1»

Разом ми сила!!!

Додамо, що «Facebook»-групу «Варта1» створили під час Революції Гідності, де львів’яни могли спілкуватися та інформувати одне одного про правопорушення в місті.

Нещодавно, 30 жовтня, соцмережа «Facebook» вчергове без попереджень заблокувала львівську спільноту «Varta 1» — «Варта 1». 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена