Перед судом постане чоловік, який побив та пограбував мешканця Львова

Нападник вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності

На Львівщині судитимуть зловмисника, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі, за побиття та пограбування перехожого. Обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області.

За даними поліції,, 28 лютого, близько 20.00, у селі Зимна Вода, Львівського району, на 66-річного місцевого мешканця, який повертався з роботи, напав 43-річний чоловік, який тимчасово проживає у Львові. Зловмисник підбіг ззаду, завдав жертві кількох ударів по голові, повалив на землю, відібрав мобільний телефон та втік.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили особу зловмисника та затримали його. Також встановлено, що раніше він вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі.

Фото: ГУНП у Львівській області

Читайте також: раніше у Львові затримали грабіжника (ФОТО)

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, завершено. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також