Кидався з ножем на лікарів і рятувальників, які допомагали жінці, що випала з вікна: у столиці поліція затримала чоловіка (ФОТО)

Його затримали

Правоохоронці затримали чоловіка за вчинення хуліганських дій у Солом’янському районі столиці . Про це інформує прес-служба поліції Київської області

Чоловік не підпускав медиків та рятувальників до жінки, яка випала з вікна 3-ого поверху багатоповерхівки.

«Вчора, 17 квітня ввечері, до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що з вікна однієї з багатоповерхівок Солом’янського району випала жінка та лежить на карнизі першого поверху. На місце події оперативний черговий негайно направив медиків, співробітників ДСНС та наряди поліції» - повідомили у поліції

По прибуттю на місце події оперативники, опитавши свідків встановили, що потерпіла сиділа на підвіконні у нетверезому стані та в подальшому випала з вікна третього поверху. Коли медики та рятувальники намагалися дістатися до неї, щоб надати допомогу, у тому ж вікні з’явився чоловік та почав кидатися в них ножами, сокирою та іншими речами.

Фото Нацполіції

«Внаслідок його дій було пошкоджено проїжджаючий автомобіль та карету швидкої допомоги. Правоохоронці затримали порушника в його оселі, давши змогу медикам дістатися потерпілої та евакуювати її до медичного закладу. Лікарі діагностували у 39-річної жінки закриті травми живота, грудної клітини й черепно-мозкову травму», - дощдали в поліції .

Читайте також: на Закарпатті поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки

Поліцейські затримали 37-річного місцевого мешканця у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. В рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють всі обставини події.





varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також