На Івано-Франківщині мотоцикліст залишив на місці ДТП важко травмовану 14-річну подругу і втік (ФОТО)

18-річного водія мотоцикла розшукали

8 квітня близько 00:30 на лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в селі Космач ДТП з неповнолітньою потерпілою.

Як повідомили у Нацполіції Івано-Франківської області, поліцейські встановили, що мотоцикліст з неповнолітньою пасажиркою рухались ґрунтовою дорогою. Керманич не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожні обставини та не впорався з керуванням. Транспортний засіб марки «LZX» перекинувся. У результаті аварії дівчина отримала важкі тілесні ушкодження. ЇЇ госпіталізовано до Івано-Франківської ОКЛ. Мотоцикліст залишив місце ДТП.

Правоохоронці встановили особу водія за лічені години. Це – 18 річний житель Космача. В медичному закладі його перевірили на стан сп’яніння. Результат - тверезий. Мотоцикліста затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: в Ужгороді на швидкості перекинувся автомобіль в салоні якого перебували п'ятеро юнаків.

Слідчі оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжкі тілесні ушкодження) ККУ. Суд невдовзі обере запобіжний захід.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також