Одинадцять днів боровся за життя: помер підліток, якого збив трактор у Рівному (ФОТО)

Трактор уникав зіткнення з автомобілем і виїхав на тротуар

ФОТО: ГУНП у Рівненській області

Нагадаємо, що у Рівному 61-річний водій трактора із причепом, уникав зіткнення із попутним автомобілем «Volkswagen Passat», який здійснював маневр розвороту, виїхав на тротуар, де допустив наїзд на 16-річного пішохода та врізався у металевий паркан. Підліток, який 11 днів боровся за життя у лікарні, помер. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Рівненській області.

 «Аби уникнути зіткнення із попутним автомобілем Volkswagen Passat, який розвертався, тракторист виїхав на тротуар. Там він допустив наїзд на 16-річного пішохода та врізався у металевий паркан. Внаслідок ДТП неповнолітнього госпіталізували до реанімації», - йдеться у повідомленні.

Неповнолітнього із тяжкими травмами госпіталізували. Йому діагностували політравму, важку черепно-мозкову травму, забій легень, переломи гомілки та стегна. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи його життя врятувати не вдалося. Учора, 14 вересня, він помер.

Фото: ГУНП у Рівненській області

Спершу водія затримали та помістили до ізоляторя тимчасового тримання. Освідування показало, що кермувальник трактора був тверезий. Згодом суд у якості запобіжного заходу відправив його під нічний домашній арешт.

Поліція розслідує інцидент як порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Читайте також: на Львівщині водій маршрутки наражав на небезпеку себе і пасажирів (ВІДЕО).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк