Окупанти атакують одразу на кількох напрямкаї: ситуація на фронті

Де зараз найзапекліші бої

ФОТО: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

Упродовж доби російські окупанти атакували одразу на декількох напрямках ділянки фронту. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 17 квітня.

Триває сімсот вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Протягом доби зафіксовано 71 бойове зіткнення.

На Куп’янському напрямку ворог 4 рази атакував наші позиції в районі населеного пункту Новосергіївка Харківської області, на Лиманському напрямку Силами оборони відбито 3 атаки в районах населених пунктів Невське Луганської області та Терни Донецької області. 

Водночас, як поінформували в Генштабі, на Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 19 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Новий, Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення. 

 «На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 9 атак в районах населених пунктів Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине, Новокалинове, Первомайське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації,  намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Водяне, Побєда, Новомихайлівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації,  15 разів намагався прорвати оборону наших військ. На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 3 рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області», - йдеться у повідомленні.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби, за підтримки авіації, здійснив 2 безуспішні атаки на позиції наших військ в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. 

Читайте також: стало відомо, яким буде меморіал Героїв України у Львові

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника. 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також