Помстився колишній: в Києві чоловік побив та задушив собаку (ФОТО)

Жахливий злочин

У Києві чоловік побив тварину та задушив її, після чого викинув до смітника. Поліцейські затримали його. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва

«До чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась 25-річна місцева мешканка із повідомленням про те, що колишній хлопець вбив її собаку. За викликом на місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу»/ - йдеться у повідомленні.

При спілкуванні з поліцейськими жінка розповіла, що мала стосунки з чоловіком, проте вирішила їх розірвати. Після сварки вона пішла з дому, а коли повернулась – побачила що її песик зі слідами крові лежить мертвий у пакеті біля смітника.

Поліцейські встановили, що собаку побив співмешканець потерпілої. Він наніс тварині чисельних ударів й задушив, а тіло викинув до смітника. Відповідно до результатів проведеної судово-медичної експертизи, смерть собаки настала внаслідок механічної асфіксії.

Правоохоронці затримали 25-річного мешканця Київщини у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Свої дії він пояснив бажанням помститись.

Читайте також: Правоохоронці затримали львів’янина за переправлення чоловіків через «Шлях» (ФОТО)

Слідчі, за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами.

За вчинене йому загрожує до трьох років позбавлення волі.



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також