Правоохоронці затримали львів’янина за переправлення чоловіків через «Шлях» (ФОТО)

Вносив дані військовозобов’язаних чоловіків до інформаційної системи, що давало їм право виїхати за межі України

На Львівщині правоохоронці перекрили канал незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Про це 29 березня повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Правоохоронці викрили львів'янина віком 29 років, який організовував для чоловіків призовного віку незаконний перетин кордону. 

«Встановлено, що підозрюваний незаконно вносив дані військовозобов’язаних чоловіків до однієї з інформаційних систем (ред. - через систему «Шлях»), що давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання у зловмисника виявили та вилучили комп’ютерну техніку й інші речові докази, що підтверджують його причетність до організації незаконного переправлення осіб через кордон України» - йдеться у дописі

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Для довідки: Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: на Львівщині підробляли алкоголь відомих марок

Додамо, що виїзд з України військовозобов’язаним чоловікам віком 18-60 заборонено



varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також