росія захлинеться в бунтах — Подоляк

Падіння російської неоімперії неминуче

Фото: ілюстративне

росія захлинеться в бунтах, коли російська еліта почне дратувати суспільство.

Таку думку сьогодні, 23 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

На його думку, зараз населення РФ абсолютно зомбоване, тому росіяни не особливо сприймають інформацію про те, що втрати їхньої армії на війні з Україною перевищили вже 100 тисяч осіб.

“І це не питання навіть пропаганди, це питання очікувань самого суспільства. Воно не готове критично ставитися до того, що робиться всередині країни. І вже тим більше, що робить його уряд. Воно залякане, воно малоосвічене, воно агресивне, воно, знаєте, це категорія зовсім іншого цивілізаційного стану, ніж той, у якому ми з вами живемо або живе Європа тощо. Це дуже важливо розуміти”, — сказав Подоляк.

Він упевнений, що величезна кількість загиблих, поранених, зниклих безвісти на російсько-українському фронті не вплине на настрої в РФ.

“російська федерація повинна захлинутися в бунтах. А ось ці бунти вони почнуться, коли російська політична еліта, яка перебуває в афективному стані, а це означає, що вони не оцінюють правильно те, що відбувається. Вони продовжують вірити, що у них є шанси покарати цей світ не тільки Україну, а й решту світу. Тому вони постійно розповідають про те, що вони особисто воюють із НАТО. Так, сидячи в бункерах, вони особисто воюють із НАТО на території України. Так ось у них бунти почнуться, коли ця еліта буде дратувати суспільство своїм боягузтвом або своїми панічними настроями”, — вважає Подоляк.

На його думку, до панічних настроїв політичних еліт призведуть подальші поразки армії РФ на території України, падіння кількох відносно великих військових об’єктів.

“І тоді суспільство відчує цю втрату. Тому що російське суспільство побудоване на принципі підпорядкування і страху. І воно відчує втрату, підпорядкованості і втрату страху, і після цього почне реалізовувати найнижчі свої якості, але вже не на території України, а на території власної країни. Грабувати, мародерити, банкомати розбивати. Ми це з вами побачимо найближчим часом. Ви побачите падіння, остаточне падіння російської неоімперії і, відповідно, ми з вами можемо очікувати на цьому місці появу іншого типу держави. Вона не буде демократичною, але вона, принаймні, на якийсь час буде менш агресивною”, — сказав Подоляк.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів