Сьогодні перестало битися серце народного артиста України Віталія Білоножка

Серце відомого українського півака перестало битися на 71-му році життя

фото: ФБ

Сьогодні пішов у засвіти наш земляк, неперевершений співець Мелодії двох сердець – Віталій Васильович Білоножко, повідомили у Буринській міській раді.

«Уся Буринська громада глибоко сумує з приводу смерті Народного артиста України, українського співака, засновника і організатора Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» Віталія Білоножка.

Віталій Білоножко завжди був жаданим гостем на Буринщині, його виступи на концертних сценах ставали справжнім святом для земляків, збирали сотні і тисячі поціновувачів.

До самого серця проймали слова пісень, котрі линули срібними струнами душі співака, як молитва, як заповіт, як настанова, як спогад про дитинство…

«Україно мати», «Боже, дай Україні волю!», «Давайте разом заспіваєм, браття», «Чарівнице», «Щоб ти щасливою була», як іще тисячі рядків, - знову і знову підхоплювали разом із Віталієм Васильовичем у глядацьких залах.

Читайте також: у Польщі трагічно загинула українка.

Його харизма, щирість і відкритість, якими наче обіймав своїм оксамитовим баритоном, навіки звучатимуть у наших серцях...», зазначається у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий