У боях за Україну загинув студент УКУ (ФОТО)

Вічна пам’ять!

На фронті загинув Олег Курський, студент 2-го курсу магістерської програми з управління неприбутковими організаціями Інститут лідерства та управління УКУ. Про це повідомляє УКУ.

Олег із березня воював на Сході України. Приєднався добровольцем до 24-ї ОМБр ім. Короля Данила. Родом Олег з м. Донецька, був керівником відокремленого підрозділу ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини».

«Пам’ятаю Олега, як вперше прийшов на зустріч щодо вступу на нашу програму. Дуже цілеспрямований, з чітким баченням розвитку своєї громадської організації, з мотивацією вчитися. Мав велику надію на повернення рідного Донецька у склад України. Олег очолював відокремлений підрозділ ГО “Українська народна рада Донеччини та Луганщини”, тому і пішов відразу на фронт, щоб бути на передовій. На вересневому модулі нашої програми ще так життєрадісно ділився успіхами військового навчання для свого підрозділу аеророзвідки 24-ї бригади...

Тішився дронами, на які назбирала наша група. Патріотизм Олега був тихим, не голослівним. Він просто діяв, жив і мріяв про цілісну Україну! У його честь група та магістерська програма ІЛУ засновує стипендію імені Олега Курського. Дякуємо, Тобі, наш найкращий, Олеже! За любов до своєї землі, жертовність та самовідданість! Ти будеш вічним студентом Небесної групи нашого Інституту лідерства та управління УКУ!», — поділилася Ліна Полихата, керівниця ІЛУ.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт