У Львові діє заборона на використання феєрверків

Не використовуйте їх у новрічну ніч!

На території Львівської МТГ заборонено використовувати феєрверки, салюти та піротехнічні вироби. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Львів’ян та гостей міста застерігають не використовувати салюти, феєрверки та піротехнічні вироби під час новорічно-різдвяних святкувань, адже саме у цей період, зокрема, стається найбільша кількість пожеж і травм, опіків від піротехніки.
 
«Звертаємося до усіх мешканців та гостей з проханням не використовувати піротехніку, до суб’єктів підприємницької діяльності усіх форм власності – не реалізовувати феєрверки, салюти, піротехнічні вироби та інші засоби піротехніки зі світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інші вибухонебезпечні пристрої, а керівників закладів ресторанного господарства – не допускати використання салютів, феєрверків, піротехнічних виробів під час проведення святкових заходів», – наголосили у повідомленні.

У Львові від 2015 року діє ухвала міської ради № 23 «Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території міста». 

Правоохоронні органи притягуватимуть до відповідальності осіб, які продають чи використовують піротехнічні вироби.

Нагадаємо, кияни висловили «захоплення» салютом в дворі після обстрілу.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт