У Львові неповнолітній заробляв на неіснуючих цуценятах (ФОТО)

Видурювати в людей гроші юному зловмиснику не дозволили працівники Кіберполіції

Фото ілюстративне

Працівники Кіберполіції викрили 17-річного хлопця, який видурював у людей гроші, продаючи неіснуючих цуценят. Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

За даними поліції, хлопець: «створив та адміністрував сайт у мережі Інтернет, де розміщував оголошення про продаж цуценят популярної породи «Коргі», хоча в наявності песиків у нього не було. Хлопець отримував від клієнтів грошові кошти у якості завдатку, після чого припиняв спілкування з ними, а гроші привласнював», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські задокументували чотири факти притиправної діяльності хлопця. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1, ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - позбавлення волі на строк до трьох років.

Підозрюваного у шахрайстві 17-річного львів'янина викрили слідчі Львівського районного управління поліції №2 спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося раніше, мешканець Львівщини підробляв документи та продавав чужі квартири

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена