У міській раді відповіли, чи готовий Львів до опалювального сезону

Зараз придбано і зроблено власними силами близько 700 металевих печей

ФОТО: ілюстративне

Наразі об’єкти теплопостачання до роботи у зимовий період готові, внутрішньобудинкові системи заповнені водою, договори на постачання газу підписані. Тому Львів повністю готовий до початку опалювального сезону.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

За словами Олександра Одинця, директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, замінили близько 4,5 км теплових мереж, провели ремонт і налаштування всіх необхідних джерел тепла — ІТП, ЦТП, котельні, є угоди на постачання і розподіл газу.

“Норми і законодавство щодо початку опалювального сезону не змінилися — протягом трьох діб середньодобова температура має бути нижче 8 градусів. Такої температури не передбачають до середини жовтня, тому поки опалювальний сезон розпочинати не будемо. Якщо потреба опалення буде у закладів гуманітарного блоку — освіта, медицина, ми готові подавати їм тепло відповідно до листів-звернень”, — розповів Олександр Одинець.

За його словами, Львів готується до різних сценаріїв опалювального сезону. Зокрема, зараз роблять запаси альтернативних видів палива, готують альтернативні джерела опалення (металеві печі), на завершенні процедура закупівлі дров для резерву міста.

Наразі придбано і зроблено власними силами близько 700 металевих печей, які будуть використовувати при необхідності.

Такі печі у будинках встановлює управляюча компанія “Варшавська-407”.

Нагадаємо, у Львові закликають приєднатися до мітингу на підтримку 24 бригади.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також