У п'ятницю Львів попрощається з двома Героями

Вічна пам'ять!

Завтра, 30 грудня, Львів попрощається з Героями Юрієм Федорком та Антоном Михалюком, які загинули у бою з російськими окупантами. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Чин похорону Героїв розпочнеться об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 11:30 год – міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки Героїв

Антон Михалюк (20.06.1985-05.12.2022). Уродженець Києва. 

Навчався у Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №220 міста Києва. Закінчив Державний університет телекомунікацій.

У мирний час займався приватним підприємництвом. Захоплювався подорожами, риболовлею та археологією.

Із початком повномасштабного вторгнення проходив військову службу у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України.

У Антона Михалюка залишилися мама та сестра.

Юрій Федорко (08.10.1964–28.12.2022). Уродженець смт Донець Харківської області. 

Навчався у Червонодонецькій гімназії Балаклійської районної державної адміністрації Харківської області. Закінчив Івано-Франківський національний технічний університет (тоді – інститут) нафти і газу. Під час навчання проходив військову кафедру.

Працював головним інженером у ТзОВ ТВК «Львівхолод». Захоплювався кемпінгом, гірським туризмом, лижним спортом та грою на гітарі.

У 2014 році добровольцем став на захист Батьківщини, виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Із перших днів повномасштабного вторгнення повернувся до лав 80-ї бригади.

У Юрія Федорка залишилися мати, сестра, дружина, двоє синів, невістки, онук та племінники.

 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт