Українець прикинувся громадянином Нігерії, щоб виїхати за кордон (ФОТО)

Чоловік зізнався, що зробив це, бо схожий на іноземця

Житель Києва намагався виїхати з країни з копією закордонного паспорта громадянина Нігерії. Чоловік прямував рейсовим автобусом на виїзд з України через пункт пропуску «Ужгород». Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Зазначається, що українець їхав у Словаччину рейсовим автобусом. Під час паспортного контролю він надав копію інформаційної сторінки закордонного паспорта громадянина Нігерії.

Фото: ДПСУ

«Чоловік розповів прикордонникам, що проживає в Одесі, а паспорт втратив під час останніх обстрілів у місті. Коли інспектор порівняв світлину з особою пред’явника, то помітив, що на фото зображена інша людина. До того ж, правоохоронці встановили, що власник закордонного паспорта залишив територію України ще на початку повномасштабного вторгнення», – розповіли в ДПСУ.

Фото: ДПСУ

Читайте також: ДПСУ викрила групу осіб, яка шукала «клієнтів» через Telegram та переправляла чоловіків до Молдови

Чоловік зізнався прикордонникам, що насправді є громадянином України та проживає у Києві. А скористатися фотографією іноземця вирішив через схожість із ним. За спробу незаконного перетину кордону України на ухилянта склали адмінпротокол і передали справу до суду.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також