Увага! З’явився перелік закладів з резервними джерелами струму у Львові

У чатботі City Helper

Ілюстрація: ЧІС

У чатботі City Helper з’явилась інформація з адресами міських Пунктів Незламності та перелік закладів з резервними джерелами струму, який надало львівське маркетингове агентство Stroom Digital.

Як повідомляє ЛМР, за допомогою геолокації можна знайти найближчий пункт обігріву чи заклад, який працює під час відсутності електроенергії.

Перейти у City Helper можна за посиланням: https://ayko.app/city.helper та обрати один із месенджерів (Viber або Telegram).

У головному меню в розділі “Незламність та струм” оберіть потрібну категорію “Пункти Незламності” або “Мапа струму”. У першій категорії доступна інформація про місця, де можна тимчасово залишитися, зарядити телефони та зігрітися. Перші двадцять пунктів розташовані у міських культурних центрах, комунальних підприємствах та районних адміністраціях.

Контакти щодо роботи Пунктів Незламності у Львові:

+38 (050) 555 55 61

+38 (032) 297 58 80

«Гаряча лінія» міста 1580.

“Мапа струму” – це місцевий бізнес, продуктові магазини, аптеки чи заклади харчування, де можете придбати необхідне, зарядити телефон та зігрітись. Пошук можна здійснювати серед всіх обʼєктів або шукати за категоріями закладів.

Окрім адреси об’єкту, тут також доступна інформація про наявність укриття в закладі та роботу під час повітряної тривоги.

Як повідомлялося,  українські банки готують до блекауту.




varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий