В Умані від ворожої ракети загинув музикант Володимир Макаровський

Життя рокера обірвалося в лікарні

Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 28 квітня, країна-агресорка росія завдала масованого ракетного удару по Україні, зокрема дві ракети влучили в багатоповерхівку в Умані.

За останніми даними внаслідок ворожого влучення загинуло 17 осіб. Серед загиблих опинився рок-музикант з Миколаєва - Володимир Макаровський.

Про смерть артиста повідомив у Фейсбук його колега – Антон Слєпухін.

«Помер у заповідному місці, в Умані, від прильоту визволителів. Якщо потойбічний світ існує, він знайде там непогану компанію дружбанів, з якими можна круто поджемити. Спочивай з миром…», - написав Слєпухін.

Повідомляється, що життя Макаровського обірвалося в лікарні, куди його доправили після обстрілу багатоповерхівки в Умані.

Зазначимо, Володимир Макаровський займався творчістю в Миколаєві. Музикант був учасником гурту «Фокстрот», де співав та грав на гітарі.

Нагадаємо, на світанку 28 квітня росія завдала ракетного удару по Україні. Країна-агресорка випустила по українським містам крилаті ракети та дрони-камікадзе. Два ворожих снаряди поцілили по багатоповерхівці в Умані, в результаті чого повністю зруйнувався під'їзд.

 
 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів