Загроза з білорусі, ситуація зі світлом: головні події на Львівщині за добу

Основне, що потрібно знати мешканцям за добу

Фото ілюстративне

За добу 13 листопада на Львівщині сповіщали двічі про повітряну тривогу. Причини оповіщення розповів очільник Львівської ОВА, Максим Козицький.

«Мали два сповіщення про повітряну тривогу. 13 листопада о 09:18 год., та 13 листопада о 12:09 год.

В обидвох випадках була загроза ракетного удару з території білорусі. Небезпека не справдилась, в області все спокійно», — повідомив очільник ОВА.

Ситуація зі світлом

За інформацією станом на цю мить, графіків відключень електроенергії на 14 листопада у Львівській області запроваджувати не планують.

«Якщо виникне така потреба, НЕК «Укренерго» надасть розпорядження про запровадження обмежень. Про це «Львівобленерго» повідомить на офіційному сайті та сторінках у соцмережах.

Та ощадливо використовувати живлення тепер маємо постійно. Намагайтесь не вмикати електроприлади з 08:00 до 11:00 год. та зі 17:00 до 23:00 год. — це проміжки, коли на енергосистему нашої країни йде найбільше навантаження», — повідомив Козицький.

Евакуація

Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 117 людей.

До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 535 осіб.

Кордон

Кількість осіб, яких оформили на виїзд з України на усіх ПП у Львівській області за добу — 19 тисяч 551. На в’їзд оформили 20 тисяч 452 особи, з них українців — 19 тисяч 638.

Безпека

Поліція області опрацювала 991 звернення щодо підозрілих осіб та об’єктів.

Культура

Львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» запрошує на концерт, який відбудеться 22 листопада. Усі виручені кошти скерують на закупівлю зимового одягу для 24 ОМБр імені короля Данила.

Нагадаємо, по території України спрацювали системи оповіщення населення.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена